han Správy

NECH sa páči, tu sú priebežné výsledky z Trnavy: NEUVERÍTE, koľko je nakazených!

Primátor Trnavy Peter Bročka je od rána aktívny a informuje o všetkom. Teraz zverejnil záver z prvých piatich hodín plošného testovania.

Ilustračný obrázok k článku NECH sa páči, tu sú priebežné výsledky z Trnavy: NEUVERÍTE, koľko je nakazených!
Zdroj: facebook.com/Peter Bročka

Primátor len pár minút po spustení testovania zverejnil na Facebooku prosbu, aby ľudia v Trnave nechodili hneď na úvod odberov.

„Ak je to možné, nesnažte sa ísť na testovanie hneď, odberné miesta sú preťažené. Všetky adresy odberných miest majú aspoň jedno testovacie miesto spustené,“ uviedol primátor mesta Trnava Peter Bročka na sociálnej sieti.

Nešla ani stránka

Ako doplnil, preťažená bola aj webová stránka testovanie.trna­va.sk, na ktorej si môžu obyvatelia pozrieť aktuálny stav. Na pravé poludnie už prišiel s pozitívnou informáciu. „V Trnave beží všetkých 55 odberných miest a čakacie doby sa postupne pred obednou prestávkou znižujú,“ napísal Bročka na Facebooku v ďalšom príspevku.

Takéto sú výsledky

Najnovšie primátor mesta „vypľul“ na sociálnu sieť priebežné výsledky. Takže, ako je na tom Trnava za päť hodín testovania? „Otestovaných je 9 900 občanov (21,6% ľudí od 10 r. do 65 r.) a miera pozitivity je menšia ako 0,5%,“ vyhlásil Peter Bročka. Pri prepočte to vychádza, že v Trnave majú nakazených s ochorením na COVID-19 nie viac ako 50.

Aktualizácia: Najnovšie údaje z druhého dňa testovania nájdete TU!

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

V TRNAVE BEŽÍ VŠETKÝCH 55 ODBERNÝCH MIEST ČAKACIE DOBY SA POSTUPNE PRED OBEDNOU ORESTÁVKOU ZNIŽUJÚ 👍💪 AJ VĎAKA VAŠIM...

Posted by Peter Bročka on Saturday, October 31, 2020

TRNAVA PO 5 HODINÁCH TESTOVANIA: OTESTOVANÝCH: 9900 (21,6% občanov medzi 10r a 65r) MIERA POZITIVITY: menej ako 0,5% 👍💪💪💪❤️

Posted by Peter Bročka on Saturday, October 31, 2020
Zdroj: trnava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM