Lucia Lauková Futbal

Ohromný nápad fanúšika Spartaka: Lístky na zápas pre tých, čo si ich nemôžu dovoliť

Futbalový fanúšik trnavského Spartaka prišiel so skvelou myšlienkou. Vďaka jeho snahe uvidia svojich favoritov aj tí, ktorí si lístky nemôžu dovoliť.

Ilustračný obrázok k článku Ohromný nápad fanúšika Spartaka: Lístky na zápas pre tých, čo si ich nemôžu dovoliť
Zdroj: TASR

Nie každý, aj keď je verným fanúšikom domáceho tímu, si môže dovoliť kupovať lístky na zápasy. Práve im môžu pomôcť futbaloví fanúšikovia.

S myšlienkou sa zveril fanúšik Spartaka v diskusii na sociálnej sieti. Nápad sa ihneď ujal a získal podporu ostatných fanúšikov.

Futbal Slovensko: viac aktuálnych správ z futbalu

Nová tradícia

Daniel navrhol zaviesť peknú tradíciu na domáce zápasy FC Spartak Trnava. Pri kúpe lístkov by mohli fanúšikovia kúpiť jeden – dva navyše, pre niekoho, kto si ich zakúpenie nemôže z finančných dôvodov dovoliť. Lístky navrhol odložiť v zalepenej obálke vo Fanshope v City Arene.

„Ktokoľvek sa tým pádom môže prísť v priebehu týždňa spýtať, či nie sú k disopzícii voľné lístky na domáci zápas. Budem pevne veriť, že tento krok nezneužijú ľudia, čo si lístky môžu dovoliť kúpiť a že ich skutočne necháme pre otca/mamu so synom/dcérou, ktorí by radi išli na Spartak, ale nemôžu si to z finančných dôvodov častokrát dovoliť,“ napísal v diskusii fanúšik Daniel.

Už teraz je isté, že viacerí dostali pekný darček a užijú si aj blížiaci sa duel. Najbližší domáci zápas sa koná v nedeľu 16. februára medzi FC Spartak Trnava a ŠK Slovan Bratislava.

„Sme veľmi radi, že fanúšikovia Spartaka ukazujú po dlhé roky vzájomnú súdržnosť. Dôkazom sú akcie ako Červeno-čírna kvapka krvi Ladislava Kunu a mnohé ďalšie, ku ktorým sa vždy radi pripojíme. Tak je to aj v prípade nápadu Dana Lančariča a rozhodli sme sa, že za každý takto venovaný lístok pre odkázaných venuje ďalší lístok aj klub,“ povedal pre klubový web PR manažér Patrik Velšic.

Foto: ilustračné

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM