Erik Bojničan Rôzne

Najmenší Hlohovčania sa môžu radovať: V meste pribudlo nové detské ihrisko, FOTO

V Hlohovci vyrástol ďalší priestor na zábavu pre najmenších s množstvom hracích prvkov. V ktorej lokalite sa obyvatelia dočkali tentoraz?

Ilustračný obrázok k článku Najmenší Hlohovčania sa môžu radovať: V meste pribudlo nové detské ihrisko, FOTO
5
Galéria
Zdroj: Mesto Hlohovec

Najmenších Hlohovčanov a ich rodičov poteší správa, že v našom meste pribudlo nové detské ihrisko. Konkrétne sa nachádza na Hájskej ulici v mestskej časti Šulekovo, v priestore za starou základnou školou.

Na ihrisku sa deti môžu vyblázniť na preliezacom domčeku, preliezacom domčeku so šmyklávkou či na malej strunovej hojdačke so štyrmi sedákmim. Nechýbajú ani herný prvok na cvičenie pre deti, futbalové bránky, lavička, smetný kôš a infotabuľa. Podľa informácií pochádzajúcich z webovej stránky mesta Hlohovec ihrisko bolo vybudované za 35 564,16 eur.

Zdroj: Mesto Hlohovec

Túto jeseň je to už tretia lokalita v našom meste, v ktorej vyrástlo nové ihrisko. V septembri pribudli nové ihriská vo vnútroblokoch na Nitrianskej ulici a milovníkov pohybu potešila novinka v podobe outdoorového fitness ihriska na Dilongovej ulici. Podľa slov referentky pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy mesta Zuzany Hrinkovej Siebenstichovej sa v tomto roku už neplánuje stavba ďalších detských ihrísk.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Fotogaléria: V Hlohovci vyrástlo nové detské ihrisko
5
Galéria
Zdroj: Mesto Hlohovec
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM