Erik Bojničan Rôzne

Parádna akcia neďaleko Hlohovca: Možnosť, ako sa vrátiť do detstva!

Chceli by ste zažiť bezstarostné chvíle ako za detských čias? Podujatie s bohatou nádielkou atrakcií, ktoré sa chystá pri Hlohovci vám to umožní.

Ilustračný obrázok k článku Parádna akcia neďaleko Hlohovca: Možnosť, ako sa vrátiť do detstva!
Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Leopoldov v spolupráci s neformálnou skupinou Skarabeus prichystalo podujatie, ktoré vyčarí úsmev na tvári nie len najmenším. Ak aj vy patríte medzi ľudí, ktorí by sa chceli aspoň na jeden deň opäť vrátiť do detských čias plných hier a radosti, bola by škoda nechať si ho ujsť.

V nafukovacej hale v Leopoldove sa bude konať druhý ročník veselého podujatia, ako stvoreného na strávenie času so svojimi najbližšími – festivalu hier s názvom Človeče, zahraj sa! Ten sa uskutoční v nedeľu 4. decembra 2016 od 11:00 do 18:00.

Zdroj: TASR

Na návštevníkov podujatia čaká bohatá nádielka atrakcií. K dispozícii budú desiatky spoločenských hier, trampolína, nafukovací hrad, stolný futbal, air hokej, stavebnice, občerstvenie, stolný tenis a rôzne ďalšie atrakcie. Okrem toho organizátori pripravili aj novinky oproti minulému ročníku. Najmenší sa môžu tešiť na šliapacie autícka, bublinkovací stroj, nového maskota, tombolku a dalšie prekvapenia.

Program festivalu hier Človeče, zahraj sa!

  • 11:00 – 18:00 spoločenské hry a ostatné atrakcie
  • 16:00 Divadeľné predstavenie
  • 17:30 Mikuláš
  • 18:00 Premietanie rozprávky
Zdroj: TASR

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM