Erik Bojničan Samospráva

Nový šéf Mestského kultúrneho centra v Hlohovci je známy: Kto sa ním stal?

Hlohoveckí poslanci schválili nového riaditeľa pre hlohovecké kultúrne centrum. O jeho vymenovaní rozhodli na svojom ostatnom zasadnutí.

Ilustračný obrázok k článku Nový šéf Mestského kultúrneho centra v Hlohovci je známy: Kto sa ním stal?
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Poslanci mestského zastupiteľstva schválili návrh na vymenovanie úspešného uchádzača na funkciu riaditeľa Mestského kultúrneho centra. Kto sa ním stal?

Návrh komisie podľa informácií z radnice prišiel na základe priebehu výberového konania a výsledkov vyhodnotenia určených kritérií, pričom do výberového konania sa prihlásili sa štyria uchádzači. „Po vyhodnotení kritérií účasti uchádzačov na výberovom konaní boli na pohovor pozvaní traja kandidáti, ktorí splnili podmienky,“ uviedla referentka pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy mesta Zuzana Hrinková Siebenstichová s tým, že jeden uchádzač nepredložil písomný návrh projektu riadenia a rozvoja Mestského kultúrneho centra v požadovanom rozsahu a výberového konania sa nezúčastnil

Nový riaditeľ Mestského kultúrneho Hlohovec Richard Kučera podľa mesta viac ako 20 rokov pôsobí v súkromnom sektore a venuje sa podnikateľskej činnosti. „Má skúsenosti s usporadúvaním a produkciou kultúrno-spoločenských podujatí, zastupovaním umelcov a ich diel. Rovnako má praktické skúsenosti s riadením firiem i ľudí, s riešením krízových situácií a s hľadaním východísk,“ uvádza mesto Hlohovec.

Ako ďalej povedala Z. Hrinková Siebenstichová, zámerom nového riaditeľa je pozdvihnúť úroveň Mestského kultúrneho centra na modernú, dynamickú a flexibilnú organizáciu, ktorá bude serióznym garantom kultúry v meste Hlohovec.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM