Klaudia Goncalves Správy Samospráva

Organizujete športovú či kultúrnu akciu? Môžete žiadať o finančnú podporu z mesta

Fond primátora mesta Hlohovec stále disponuje finančnými prostriedkami na podporu organizácie aktivít v rôznych oblastiach. Žiadať môžete maximálne do výšky 300 eur.

Ilustračný obrázok k článku Organizujete športovú či kultúrnu akciu? Môžete žiadať o finančnú podporu z mesta
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Hlohovskí organizátori aktivít v kultúrnej, sociálnej či športovej oblasti majú ešte stále možnosť získať finančnú podporu z rozpočtu mesta. Hoci financie, ktoré rozdeľujú poslanci sú už vyčerpané, k dispozícii sú peniaze z fondu primátora mesta Hlohovec.

„Žiadosť o dotáciu v kompetencii primátora možno podávať v priebehu celého roka. Aby však dotáciu stihli riadne a včas vyúčtovať a neprišli o ňu, ideálne je požiadať o ňu do konca októbra tohto roka,“ informovala hovorkyňa mesta Zuzana Hrinková Siebenstichová.

Výška žiadostí je limitovaná maximálnou sumou 300 eur. O financie z fondu primátora možno požiadať aj v prípade, ak podali žiadosť o dotáciu v kompetencii mestského zastupiteľstva.

V kapitole šport je vo fonde primátora k dispozícii ešte 850 eur z celkových 3500 eur, v kapitole kultúra bolo vyčerpaných 3500 eur a 500 je ešte voľných. Najviac prostriedkov je na projekty v humanitárnej a sociálnej starostlivosti, až 2400 eur z celkových 3000 eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM