Správy

Pohárový TITUL si užili spoločne: Na radnicu zavítal celý tím FC Spartak Trnava

Futbalistom Spartaka sa prvýkrát v histórii klubu podarilo dvakrát za sebou získať trofej za víťazstvo v pohári. Ich úspech ocenilo aj vedenie mesta.

Ilustračný obrázok k článku Pohárový TITUL si užili spoločne: Na radnicu zavítal celý tím FC Spartak Trnava
Zdroj: Lukáš Patrik

Spartak Trnava obhájil pohárový titul. V pondelok (15. mája) jeho hráčov a realizačný tím slávnostne prijali na radnici.

„Pri príchode hráčov do obradnej siene radnice hrala nepísaná hymna klubu Il Silencio a za prítomnosti vedenia mesta si hráči vypočuli slová chvály a hrdosti. Futbalistom sa 1. mája 2023 podarilo, po víťazstve nad ŠK Slovan, obhájiť triumf v Slovnaft Cup-e. V kontexte tohto obrovského úspechu a skvelej reprezentácie mesta si prezident trnavského Spartaka Peter Macho prevzal z rúk primátora Trnavy, Petra Bročku, pamätnú plaketu,“ informuje mesto Trnava.

Prídu aj o rok?

Hráči a celý realizačný tím sa potom podpísali do pamätnej knihy. Radnica cituje slová hovorcu klubu Patrika Velšica: „Po roku sme opäť tu a budeme radi, ak budeme môcť chodiť po každej sezóne.“

Radosť netajil ani primátor: „Patrí Vám veľká vďaka, za mňa i za mesto. Máte byť na čo hrdí.“

„Všetky tréningové priestory, ktoré klub využíva, sú vo vlastníctva mesta. Okrem toho mesto podporuje mládežnícku časť Spartaka aj finančne. Chlapcom budeme i naďalej držať palce a veríme, že naše futbalové mesto budú hrdo reprezentovať i počas nesledujúcich rokov,“ dodáva mesto Trnava.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

PO ROKU OPÄŤ DÔVOD NA OSLAVU v Spartaku, ale aj v meste. Dokonca v sezóne storočnice klubu.👌 Oficiálne poďakovanie hráčom a celému realizačnému tímu. 🤝 #TRNAVA❤️🖤

Posted by Peter Bročka on Monday, May 15, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM