Krimi

Lukáš mal PREPADNÚŤ a okradnúť mladíka: Za LÚPEŽ mu hrozí osem rokov za mrežami!

Výborná práca policajtov. Lupiča dolapili krátko po jeho čine.

Ilustračný obrázok k článku Lukáš mal PREPADNÚŤ a okradnúť mladíka: Za LÚPEŽ mu hrozí osem rokov za mrežami!
Zdroj: Polícia Slovenskej republiky , Pixabay.com

Senickí kriminalisti chytili a obvinili 31-ročného Lukáša. Podľa polície mu za spáchanú lúpež môže hroziť trest odňatia slobody na 3 až 8 rokov.

Bitka aj krádež

„Mladý muž mal počas nočných hodín prenasledovať 21-ročného mladíka po obci Kúty. Ten sa schoval za okrasné kríky. Lukáš ho však zbadal a viackrát ho mal päsťou udrieť do hrude. Z pleca mu strhol batoh a zobrať mal aj mobil, ktorý pri útoku mladíkovi vypadol z vrecka,“ informuje polícia s tým, že následne so všetkými vecami sa potom dal útek.

Policajti ihneď zahájili pátranie po mužovi, operatívnou činnosťou preverili všetky informácie a podrobne analyzovali kamerové záznamy.

Prečítajte si tiež

Podarilo sa ho zadržať

„Vďaka intenzívnej práci sa im muža podozrivého z lúpeže podarilo, krátko po skutku, stotožniť a zadržať. Pri zadržaní mal dokonca pri sebe aj ukradnutý telefón,“ dodáva polícia.

Vyšetrovateľ muža obvinil zo zločinu lúpeže a zároveň podal podnet na jeho väzobné stíhanie: „Senický sudca sa s návrhom stotožnil. Policajti Lukáša na základe príkazu už eskortovali do výkonu väzby.“

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

VÝBORNÁ PRÁCA SENICKÝCH POLICAJTOV ZÁHORÁCKY LUPIČ UŽ SEDÍ VO VÄZBE Senickí kriminalisti chytili a obvinili 31 ročného...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Tuesday, January 24, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM