Monika Hanigovská Kultúra

Plesy a bály nám už klopú na dvere: Na svoje si prídeme v Trnave aj v okolí

Máme sa na čo tešiť. Milovníci zábavy, tanca a dobrého jedla zbystrite pozornosť. Dopriať si môžete ples na zámku, krojový ples, či niekoľko trnavských plesov. A to nie je všetko!

Ilustračný obrázok k článku Plesy a bály nám už klopú na dvere: Na svoje si prídeme v Trnave aj v okolí
Zdroj: TASR

Fašiangové obdobie sa spája so zábavou, tancovačkami a dobrým jedlom. Ani Trnavu a okolie neobišli tento rok plesy a bály. V nasej redakcii sme vybrali podľa nás tie najzaujímavejšie. Pozrite sa, čo všetko sa chystá a čím sa možno necháte inšpirovať.

Zábava v Trnave

5. Reprezentačný ples Filozofickej fakulty UCM v Trnave sa uskutoční 26. januára o 19.00 v jedálni UCM, Nám. J. Herdu 2. V cene vstupenky v hodnote 30 eur na osobu, si môžete vychutnať prípitok, dvakrát večeru, vínko, dezert, kávu a kultúrny program. Lístky si môžete rezervovať e-mailom na natalia.koslabova@ucm.sk alebo zakúpiť osobne na Nám J. Herdu 2, dvere 209 do 15. januára.

Na svoje si v Trnave prídu aj milovníci športu. Druhý ročník podujatia s názvom Golfový ples 2018 prinesie zábavu, zaujímavý program, tombolu a oveľa viac. Na plese sa predstaví rozhlasový Big Band Gustáva Broma, Robo Opatovský, Duo Live Guitars a DJ Stanley White. Moderátorom večera bude Štefan Skrúcaný. Labužníci sa môžu tešiť na bohatú večeru formou bufetu, občerstveniu na stoloch, či napríklad na fľašu vína pre dve osoby. Súčasne na podujatí vyhlásia cenu Golfista roka za rok 2018. Podujatie 16. februára odštartuje o 19.00 hodine. Ako uvádza organizátor akcie, potrebný je dres code – tzv. black tie.

Študujete a chcete sa zabaviť na plese? Ak ste odpovedali dvakrát “áno“, tak zbystrite pozornosť. V Malom Ríme prebehne aj 4. Ples študentov Trnavy. Ten sa uskutoční 24. februára od 19.00 hod. v priestoroch Holiday Inn. Ples študentov prinesie pestrý program (živú hudbu, DJ, tombolu) a nezabudnuteľný večer. Cena 29 eur za osobu zahŕňa trojchodovú večeru (polievka, hlavné jedlo, dezert), 1/2 l vína na osobu a polnočnú kapustnicu.

Trnavský ples 2018 odštartuje 27. januára o 19.00 hod. v Holiday Inn v Trnave. Plesajúci sa môžu tešiť na Igora Kmeťa, Bystrík Bandu, orchester Pavla Zajáčka, Trnavskú cimbalovku a DJ. Večerom bude sprevádzať Vlado Voštinár. Pripravené bude aj občerstvenie, prípitok a tombola. Vstupné: 69 eur, osoba. Ako uvádza organizátor akcie, potrebný je dres code – tzv. black tie.

Zdroj: TASR

Užiť zábavu si môžete štýlovo. V Holičskom zámku sa 19. januára bude plesať na druhom reprezentačnom podujatí s názvom Tereziánsky bál. Na podujatí sa predstavia Tip Top Band a Ch Grajcer.

Vstupenky si môžu záujemcovia zakúpiť v TIC Holíč, pričom podujatie odštartuje o 20.00 hod.

V okolí Trnavy bude ďalej veselo

V Skalici tiež nezabudli na fašiangy. Mesto pozýva na podujatie s názvom XXIV. Reprezentačný ples Skalica. Do tanca zahrá ĽH Skaličan a Tip Top Band Erika Rangla. Hosťom večera bude Robo Opatovský. Takúto udalosť si budete môcť vychutnať 13. januára v Dome kultúry Skalica. Cena vstupného a konzumného za osobu je 25 eur.

Neďaleké Radošovce pozývajú zase na podujatie s názvom Krojový ples Radošovce 2018. Ten sa uskutoční pod záštitou Združenie žien Radošoviec a Viesky, v spolupráci s tamojšou obcou.

Podujatie, ktoré sa bude konať 13. januára so začiatkom o 19.00 hodine v KD Radošovce, prinesie dychovú hudbu Dechová hudba Šohajka z Dolních Bojanovic a CM Demižón zo Strážnice. Tešiť sa môžete aj na tombolu a občerstvenie.

Aj v Senici sa môžete vyzvŕtať a užiť si zábavu. Primátor mesta Senica pozýva všetkých milovníkov plesov na Reprezentačný ples mesta Senica. Akcia sa uskutočni už túto sobotu,13. januára od 19.00 hod. v tamojšom dome kultúry. Účinkuje Senzus, Black and White, dychové trio J. Jankoviča, Ján Hyža, ďalej sa plesajúcim predstaví Salón revue – Divadlo oProti a hostia sa môžu tešiť aj na MS Dance Studio. Vstupné je 28 eur za osobu.

Reprezentačný ples si môžete vychutnať aj meste Galanta. Tento rok prinesie XIX ročník. Ples odštartuje v závere mesiaca, 26. januára od 19.00 hod. v tamojšom MsKS. Hlavným hosťom večera bude cimbalové trio Dezidera Axmanna. Ďalej bude programom sprevádzať Zuzana Szpevár a Tip Top Band, hudobná skupina Homosapiens a spoločenské tance uvedie Interklub Madit. Vstupné na XIX. Reprezentačný ples mesta Galanta spustilo mesto už dnes, 8. januára. Vstupné je 28 eur za osobu. Predaj vstupeniek na tel. čísle: 031/7802787.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM