Aktualizované BTW Krimi Správy

Pri Hrnčiarovciach vyhodili plnú dodávku odpadu! Policajtom neušli, GALÉRIA

Podozrivú dodávku, ktorej osádka mala vyhodiť odpad na poľnej ceste, nahlásil svedok na linke 158. Policajná hliadka ju zastavila na ceste pri Cíferi.

Ilustračný obrázok k článku Pri Hrnčiarovciach vyhodili plnú dodávku odpadu! Policajtom neušli, GALÉRIA
7
Galéria

Biela dodávka plne naložená odpadom zanechala kompletný náklad na prírodnej cestičke pri Hrnčiarovciach. Vďaka oznámeniu na linke 158 sa však policajtom podarilo páchateľov z Trnavy zadržať. Informovala o tom Polícia SR – Trnavský kraj na sociálnej sieti.

Hliadka obvodného oddelenia v zápätí zastavila na ceste pri obci Cífer podozrivú dodávku, ktorej osádka mala vyhodiť odpad na poľnej ceste. „Traja muži z dodávky sú podozriví z toho, že naložili rôzny komunálny a bytový odpad v meste Senec a odtiaľ ho vyviezli na poľnú cestu v katastri obce Hrnčiarovce nad Parnou,“ opísala prípad polícia, ktorá miesto nelegálnej skládky zdokumentovala a troch podozrivých Trnavčanov vo veku 37, 20 a 19 rokov vypočula.

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin neoprávneného nakladania s odpadmi.

„V súčasnosti má každý možnosť vyviezť odpad na bezplatný zberný dvor. No títo traja neváhali a časť sedačky, chladničku, koberec a viacero vriec s plastmi, kartónmi a záhradným odpadom vyhodili v remízke za dedinou“ zamysleli sa nad absurdnosťou takéhoto správania policajti.

Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Trnavský kraj
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM