Júlia Vargová Kultúra

Sima boduje pesničkou Je mi to jedno: Spúšťa predpredaj tretieho albumu, VIDEO

Sima predstavila prvý singel z nového albumu s názvom Bombím. Skladba Je mi jedno dostala vskutku vydarený videoklip.

Zdroj: YouTube.com

Hoci sme od Simy mohli v poslednej dobe počuť niekoľko rapových skladieb, mladá interpretka už veľakrát dokázala, že má neskutočný hlas a vie spievať. Inak tomu nie je ani v novom songu s videom. „Je to tu! Prvý klip na skladbu Je mi jedno z albumu Bombím práve teraz na YouTube,“ uviedla speváčka na svojom instagrame.

„Poznáte ten pocit, keď sa ráno zobudíte a máte úplne všetko na háku? Presne túto náladu opisuje skladba Je mi jedno,“ vysvetlila Sima.

Sympatická Trnavčanka zároveň spustila predpredaj svojho nového albumu aj merchu a dodala, že každý album objednaný v predpredaji bude podpísaný. „Ďakujem za vašu podporu a verím, že sa vám prvá skladba z albumu bude páčiť,“ vyznala sa.

Song tak, ako dúfala, zožal úspech. Pozitívne komentáre začali hneď po zverejnení videa 17. novembra pribúdať jeden za druhým. Fanúšikovia chvália nielen song, ktorý má za prvý týždeň takmer milión videní, ale aj nový účes.

„Nebolo by to ono, keby s novým albumom nepríde aj zmena,“ napísala k fotografii, na ktorej sa pýši krátkym zostrihom.

Niektorých večne extravagantná dáma touto zmenou šokovala, iných príjemne prekvapila. S priznaním však na seba nenechala dlho čakať: „Pre všetkých ktorí si mysleli, že som sa ostrihala a aj pre tých, ktorí niečo tušili, je to parochňa a milujem ju,“ vysvetlila v ďalšom instagramovom príspevku.

„Vďaka tomu môže byť aj každý týždeň zo mňa iná žena. Je zo živých vlasov, môžem ju fénovať, žehliť, farbiť, proste čokoľvek. Ale nezvyknite si moc na tento hairstyle, lebo za chvíľku sa znova zmení,“ dodala úspešná speváčka a raperka.

Foto: Ilustračné

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Trnavy a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM