Krimi

Ten mal odvahu! Muž sa vozil na cudzom aute a na smrť vyľakal ženu v jej dome

Mladý muž sa mal niekoľko hodín voziť na aute, ktoré si zobral bez povolenia. Pri vracaní "požičaného" vozidla ho už čakali policajti.

Ilustračný obrázok k článku Ten mal odvahu! Muž sa vozil na cudzom aute a na smrť vyľakal ženu v jej dome
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

31-ročný muž z obce Zavar pri Trnave má na krku obvinenie z trestných činov neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla a porušovania domovej slobody, za čo mu hrozí trest odňatia slobody až na 5 rokov. Informovala o tom trnavská polícia na sociálnej sieti. Na rozhodnutie súdu si podľa polície počká vo väzbe.

Prichytený pri čine

Trnavskí kriminalisti spolu policajtmi z Pohotovostnej motorizovanej jednotky zadržali muža priamo pri čine. „V stredu v poobedných hodinách 31-ročný muž odišiel, bez dovolenia majiteľky, na jej aute Chevrolet Aveo. Po niekoľko hodinovom vození sa ho rozhodol vrátiť. Krátko pred polnocou sa priviezol späť na ulicu pred dom, odkiaľ auto zobral. Tam ho už čakali príslušníci kriminálnej polície,“ opisuje udalosti krajská polícia.

Skryl sa v dome

Policajtom sa snažil ukryť na pozemku rodinného domu. Pri prehľadávaní okolia však začula hliadka volanie o pomoc. „Žena z okna svojho domu kričala, že je niekto v jej dome. Jeden z kriminalistov jej pomohol vyliezť von a zároveň hliadke oznámil, že v dome sa schováva nimi hľadaný muž, pričom môže byť ozbrojený a nebezpečný,“ pokračuje polícia.

Na výzvy podľa polície muž nereagoval a z domu odmietal vyjsť. Policajti sa obávali, že príde k zraneniu osôb alebo škode na majetku. Preto, so súhlasom syna majiteľky, vyrazili zadné dvere domu.

„V kuchyni našli muža sedieť za stolom a vyzvali ho, aby sa vzdal. Po zvážení svojich šancí to nakoniec aj urobil. Spútaného muža si prevzali kriminalisti,“ konštatuje polícia.

Obrovský stres spôsobilo vyčíňanie muža 57-ročnej žene, ktorej bola privolaná rýchla zdravotná pomoc.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Prečítajte si tiež

PRIŠIEL VRÁTIŤ „POŽIČANÉ“ AUTO POLICAJTI HO TAM UŽ ČAKALI Trnavskí kriminalisti spolu s policajtmi z Pohotovostnej...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Tuesday, April 6, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM