Júlia Vargová Hokej

Trnava svoj úspech nezopakovala: Gladiátori druhýkrát v sezóne Skalicu neporazili

V druhom kole Slovenskej hokejovej ligy 2019/2020 sa trnavským Gladiátorom približne pred mesiacom podarilo zdolať Skalicu na súperovom ľade 3:5. V 11. kole SHL (11. 10.) svoj úspech nezopakovali.

Ilustračný obrázok k článku Trnava svoj úspech nezopakovala: Gladiátori druhýkrát v sezóne Skalicu neporazili
Zdroj: HK Gladiators Trnava

Ako uvádza web HK Gladiators Trnava, do zápasu vstúpili aktívnejšie domáci. „Po troch minútach hry mal sľubnú šancu Beták no nedokázal skórovať. O minútu neskôr sa však už náš najproduktívnejší hráč nemýlil a Trnava viedla 1:0,“ opisuje trnavský hokejový klub.

„Hostia si aktívnou hrou vypracovali viaceré šance no brankár Brucháč bol v prvej tretine proti,“ dodáva HK Gladiators Trnava.

Ako ďalej opisuje klub, hostia vstúpili do druhej tretiny veľmi aktívne keď si už po minúte hry vypracovali presilovku. Tú dokázali zásluhou Andrisíka využiť a dorovnali na 1:1. Prvý gól Skaličanov nakopol a o dve minúty na to dokázali skórovať znova. Do vedenia sa dostali opäť zásluhou Andrisíka, 1:2.

Ako ďalej opisuje HK Gladiators Trnava na svojej stránke, Gladiátori si vypracovali viaceré sľubné šance, no skórovať sa im nedarilo. „V tridsiatej­siedmej minúte poslal hostí už do dvogólového vedenia Pulščák,“ uvádza klub.

„Následne sa nám podarilo znížiť, a to o zásluhou Romana Juráka, 2:3. To bol však z našej strany posledný presný zásah,“ konštatujú trnavskí hokejisti.

Podľa informácií z webu HK Gladiators Trnava v tretej tretine strieľali góly už len Skaličania. „Na 2:4 dával Štumpf. Piaty gól hostí vsietil Okoličány a na konečných 2:6 upravil Horváth,“ opisuje klub. Trnavskí Gladiátori tak napriek sľubnému začiatku zápasu zostávajú na chvoste tabuľky.

HK Gladiators Trnava vs. HK Skalica 2:6 (1:0, 1:3, 0:3)

Góly: 4:10 Jurák (Hrbáčik, Mihalko); 38:55 Jurák (Kamenický) – 23:29 Andrisík (Štumpf, Škápik); 25:30 Andrisík (Škápik); 37:35 Pulščák (Mikula, Trenčan); 50:00 Štumpf (Škápik); 54:17 Okoličány(Andri­sík); 57:49 Horváth (Škápik)

Trnava: Brucháč (Bartozel) – Vidovič, Schmidt, Mihalko, Mrázik, Klein, Burian – Klučiar, Hrbáčik, Jurák, Kamenický, Beták, Ševčík, Bobál, Lindeman, Mrava, Hudec, Olša, Marguš

Skalica: Ovečka (Trutt) – Horváth, Škápik, Mikéska, Janík, Hohl, Fereta, Moritz, Hílek – Okoličány, Stumpf, Mikula, Trenčan, Pulščák, Andrisík, Trnka, Dvonč, Kotzman, Koziot, Ivičič, Derkin

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Tabuľka:

1. Bratislava 26
2. Topoľčany 26
3. Dubnica 22
4. Martin 20
5. Spišská Nová Ves 20
6. Skalica 15
7. Žilina 15
8. Levice 14
9. Považská Bystrica 9
10. Trnava 7

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM