Monika Hanigovská Rôzne

Trnavčania, pripravte sa: Do platnosti vstúpia nové mestské cestovné poriadky

Využívate mestské linky autobusového spojenia? Pozrite si kompletný cestovný poriadok pre rok 2019, ktorý začne platiť už o niekoľko dní.

Ilustračný obrázok k článku Trnavčania, pripravte sa: Do platnosti vstúpia nové mestské cestovné poriadky
35
Galéria
Zdroj: TASR

Ak využívate mestskú autobusovú dopravu, nasledujúce riadky by nemali ujsť vašej pozornosti. Ako totiž informuje spoločnosť ARRIVA Trnava, a.s. a mesto Trnava, do platnosti o niekoľko dní vstúpi nový cestovný poriadok.

„Mesto Trnava v spolupráci s dopravcom ARRIVA Trnava a. s. pripravilo zmenu cestovných poriadkov. Pri príprave bola snaha čo najviac vyhovieť potrebám cestujúcej verejnosti pri cestovaní železničnou dopravou v smere do Bratislavy, potrebám veľkých firiem zabezpečiť nástup zamestnancov na pracovné zmeny a odvoz zo zmien a samozrejme zabezpečiť žiakom dovoz na začiatok vyučovania,“ informuje mesto Trnava.

Spoje predlžovali aj skracovali

„Trasy liniek sa nezmenili. Niektoré spoje v linkách sa mierne predĺžili, iné mierne skrátili. Posunuli sa viaceré časy spojov takmer na všetkých linkách tak, aby sa zosúladili spoje mestskej, prímestskej a vlakovej dopravy,“ doplnil súkromný prepravca.

Naštudovať si môžete v našej priloženej fotogalérii nové mestské cestové poriadky, ktoré podľa spoločnosti vstupujú do platnosti 9. decembra 2018 a budú platné do 14.decembra 2019.

OBRAZOM: Nové cestovné poriadky mestskej autobusovej dopravy
35
Galéria
Zdroj: ARRIVA Trnava, a.s.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Hl. foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM