Monika Hanigovská Kultúra Rôzne

Trnavská speváčka Jana Andevska sa môže pochváliť novinkou: Krásne vás naladí na Vianoce

Speváčka a skladateľka Jana Andevska sa môže popýšiť novinkou, ktorá vás naladí na Vianoce. Postarala sa o cover verziu piesne Driving Home for Christmas.

Ilustračný obrázok k článku Trnavská speváčka Jana Andevska sa môže pochváliť novinkou: Krásne vás naladí na Vianoce
4
Galéria
Zdroj: Archív Jana Andevska

Ak sa chcete naladiť na prichádzajúce najkrajšie sviatky roka, skúste túto novinku. Talentovaná rodáčka z Trnavy Jana Andevska, predstavila svoju cover verziu známej skladby Driving Home for Christmas.

Zdroj: YouTube.com

Nielen spev

Podľa slov speváčky už samotný názov tohto songu napovedá spojitosť s cestovaním domov na Vianoce. Talentovaná Trnavčanka za zhostila nielen úlohy speváčky, ale nahrala aj gitary a husle. Navyše, produkcia s aranžmánmi bola taktiež vo finále pod taktovkou samotnej speváčky.

Prevedenie skladby Driving Home for Christmas v jej podaní je však výsledok spolupráce Jany Andevskej aj s inými šikovnými ľuďmi. „Nahrávala sa v hudobnom štúdiu Masif Sound s pomocou priateľov Mateja Bartoša, ktorý nahral klavír a takisto zmixoval a zmastroval finálny zvuk. Daniel Kravec rytmicky obohatil perkusiami,“ povedala pre spravodajský portál Trnava 24. Dodala, že výsledný efekt tejto cover verzie piesne Driving Home for Christmas je nasiaknutý sviatočnou vianočnou atmosférou.

Spolupráca, na ktorú môže byť hrdá

Možno ani neviete, že Jana Andevska sa môže pochváliť tým, že v roku 2008 bola prizvaná na nahrávanie albumu Radio Retaliation známej americkej formácie Thievery Corporation. Bola to pieseň Beautiful Drug, ktorú mladá Trnavčanka naspievala a nahrala na husliach. Tento album bol pritom v spomínanom roku nominovaný aj na ocenenie Grammy.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Trnavská hudobníčka Jana Andevska
4
Galéria
Zdroj: Archív Jana Andevska
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM