Monika Hanigovská Rôzne

Výsledky v súťaži o NAJ mesto sú už známe: Takto krásne sa umiestnila Trnava!

Poznáme výsledky! Súťaž o NAJ mesto Slovenska 2017 zverejnilo tohtoročných víťazov. Trnava sa prebojovala na takúto parádnu priečku.

Ilustračný obrázok k článku Výsledky v súťaži  o NAJ mesto sú už známe: Takto krásne sa umiestnila Trnava!
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Súťaž o NAJ mesto Slovenska 2017 pozná svojich konečných víťazov. Pozrite sa s nami, kto sa prebojoval do trojky najlepších a ako sa darilo nášmu mestu. A možno vás zaujme aj to, koho sme napríklad predbehli v konečnom rebríčku.

Výsledky sú už známe. Súťaž, ktorú odštartoval slovakregion.sk prvého apríla, umožnila ľudom hlasovať o najkrajšie mesto Slovenska. Ľudia mohli ovplyvňovať poradie prihlásených miest do 31. októbra.

Tí rozhodli nakoniec o tom, že titulom Naj mestom v tomto ročníku sa môže popýšiť Liptovský Mikuláš s počtom 25 901 hlasov, pričom druhú priečku si ukrojilo mesto Brezno s počtom 25 756 hlasov. Prvú trojku uzatvorilo mesto Spišská Nová Ves, ktoré dokázalo získať 25 689 hlasov.

Malý Rím sa však môže taktiež pochváliť krásnym výsledkom. Trnava sa prebojovala do prvej desiatky, keď v konkurencii 140 miest z celého Slovenska obsadila parádne deviate miesto.

Trnava na tohtoročnej súťaži o NAJ mesto Slovenska 2017 získala dovedna 17 352 hlasov. Naše mesto tak za sebou nechalo mestá ako Bratislava, Žilina, Piešťany, Trenčín, alebo napríklad mesto Košice.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM