Správy

V Trnave vzniklo nové multifunkčné ihrisko: Vybudovali ho pri SOŠ automobilovej

Trnavský samosprávny kraj (TTSK) zmodernizoval ihrisko pri Strednej odbornej škole (SOŠ) automobilovej v Trnave.

Ilustračný obrázok k článku V Trnave vzniklo nové multifunkčné ihrisko: Vybudovali ho pri SOŠ automobilovej
7
Galéria
Zdroj: Trnavský samosprávny kraj

Kraj ako zriaďovateľ školy vyčlenil zo svojho rozpočtu na celkovú výstavbu ihriska viac ako 100 000 eur, informoval predseda TTSK Jozef Viskupič.

Viacero športov

Multifunkčné ihrisko vzniklo rekonštrukciou pôvodného tenisového dvojkurtu. Aktuálne je určené na futbal, hádzanú, volejbal, tenis a nohejbal. Športový povrch ihriska je vytvorený z umelej trávy v dvoch farbách s trvalým čiarovaním pre jednotlivé športy.

Okolo ihriska bolo osadené nové oplotenie. V rámci investície bol obnovený aj prístrešok pri ihrisku a zrekonštruovaná stena, ktorá v minulosti slúžila na squash. Okrem žiakov ho budú môcť využívať aj záujemcovia z radov verejnosti, potvrdil riaditeľ školy Jozef Ormandy.

Rekonštrukcia školy

Okrem multifunkčného ihriska prešla škola v predchádzajúcom období rozsiahlou rekonštrukciou. Cieľom projektu Rekonštrukcia a modernizácia SOŠ automobilová Trnava bolo vybavenie dielenských priestorov na praktické vyučovanie modernými výučbovými technológiami, rekonštrukcia a modernizácia vnútorných a vonkajších priestorov budovy praktického vyučovania školy.

Projekt bol realizovaný v rámci Integrovaného regionálneho operačného programu (IROP). Celkové oprávnené výdavky dosiahli sumu takmer 1,2 milióna eur.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež:

TTSK vybudoval nové multifunkčné ihrisko pri SOŠ automobilovej
7
Galéria
Zdroj: Trnavský samosprávny kraj
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM