Monika Hanigovská Rôzne

Najzaujímavejšie témy z Trnavy: Na čo čitatelia cez týždeň klikali najviac?

Za sebou máme ďalší týždeň. Pozrite sa, na aké články ste tento týždeň klikali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Najzaujímavejšie témy z Trnavy: Na čo čitatelia cez týždeň klikali najviac?
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Nový cestovný poriadok

V prípade, ak využívate mestskú autobusovú dopravu, mali by ste zbystriť pozornosť. Ako totiž informuje spoločnosť ARRIVA Trnava, a.s., od 10. decembra 2017 platia v Mestskej autobusovej doprave v Trnave nové cestovné poriadky.

3 dobroty, ktoré nás upútali

V meste si môžeme až do 23. decembra vychutnať Adventné trhy. Súčasťou tohto podujatia je kultúrny program, predvianočná atmosféra ale aj vianočné mestečko, kde nájdeme všakovaký tovar. Na Adventných trhoch sme však tentoraz zaostrili na voňavé dobroty. Vybrali sme pochúťky, ktoré nás zaujali najviac.

Všetky oči na Mikulášovi

Dostať sa k nemu bolo priam nemožné. Mikuláš dorazil do Trnavy na svojom koči ťahanom koňmi. Námestie sv. Mikuláša bolo plné do posledného miestečka. Pozrite si atmosféru na námestí ale aj jeho príchod vo videu.

Získali sme titul Enviromesto 2017

Trnava sa môže v týchto dňoch hrdiť. Prvý ročník súťaže Enviromesto, ktoré vyhlásilo Ministerstvo životného prostredia SR (MŽP SR) spolu s jej národným koordinátorom – Slovenskou agentúrou životného prostredia (SAŽP), skončilo na výbornú pre naše mesto. Trnava sa stala víťazom tejto súťaže.

Dávne príbehy

Legendy a povesti. Tie sprevádzajú ľudstvo už od nepamäti. Aj Trnava a jej blízke okolie má tie svoje. V prvej časti článku na pokračovanie, vám predstavujeme trio príbehov, ktoré už nikto nezmaže. Vráťte sa s nami na chvíľku do dávnych dôb a sledujte, čo sa u nás tradovalo z pokolenia na pokolenie.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM