Aktualizované BTW Krimi Správy

Opitý Trnavčan vletel Fabiou do autobazáru, poničil čo sa dalo!, VIDEO

Vodič Škody Fabia, ktorý šiel v smere od Bolerázu na Trnavu, prešiel v Šelpiciach do protismeru a na ľavej strane prerazil plot na autobazáre.

Ilustračný obrázok k článku Opitý Trnavčan vletel Fabiou do autobazáru, poničil čo sa dalo!, VIDEO
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Trnavský kraj

Okrem oplotenia autobazáru poškodil 26 ročný Trnavčan niekoľko zaparkovaných áut, osvetlenie, kabeláž a závlahový systém. Majiteľovi spôsobil škodu za približne 20 tisíc eur. O incidente informovala Polícia SR na sociálnej sieti.

Po výzve policajta, aby predložil potrebné doklady, uviedol vodič, že žiadne pri sebe nemá. Dali mu fúkať. „Dychovou skúškou mu bolo nameraných 1,07 mg/l alkoholu, čo je v prepočte 2,23 promile,“ uviedla.

„Po ošetrení zdravotníckou službou polícia vodiča odviedla na útvar. Poverený policajt následne obvinil mladého muža z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ uzavreli prípad policajti.

Alkohol úraduje

Ako dodala polícia, v uplynulom týždni policajti v Trnavskom kraji odhalili až 13 cyklistov a 10 vodičov jazdiacich pod vplyvom alkoholu. Z toho 6 vodičov motorových vozidiel „nafúkalo“ nad 1 promile a dopustilo sa tak prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Trnavský kraj
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Trnavský kraj
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM