Monika Hanigovská Rôzne

Prelet nad uplynulými dňami: Kliknite na najčítanejšie články z Trnavy a okolia

Týždeň priniesol množstvo zaujímavých tém. Prinášame vám päticu najčítanejších.

Ilustračný obrázok k článku Prelet nad uplynulými dňami: Kliknite na najčítanejšie články z Trnavy a okolia
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Pohotovosť v Trnave

Lekársku službu prvej pomoci (LSPP) od 1. júla nahradila Ambulantná pohotovostná služba (APS). V ktorých hodinách a kde ju nájdete v Trnave?

Zaujímavá dedinka

Dedina sa nachádza v blízkosti krajského mesta Trnava, ale stačí zopár minút jazdy autom alebo nasadnúť na autobus a človek sa ocitne v inom svete. Preto je svojou pokojnou atmosférou lákavá pre mladé rodiny. Pochváliť sa však môže aj niekoľkými zaujímavosťami. Nahliadnite do Dolných Lovčíc, FOTO.

Trnavčania zlikvidovali tony odpadu

Dobrovoľníci vyzbierali v lokalite Medziháj tony odpadu. Počas upratovania tak pod rukami dobrovoľníkov prešiel stavebný odpad, pneumatiky, káble, tehly, kvádre ale vynášala sa aj posteľ, sedačka, či napríklad koberec. Pozrite sa, koľko toho vyzbierali.

V Trnave rastie Dolná brána

Po zemných prácach začal v uplynulých dňoch nad povrchom vyrastať na konci Hlavnej ulice v Trnave múr pred dvoma storočiami zbúranej Dolnej brány mestského opevnenia. Do konca augusta by mala vzniknúť v mieste, kde stála, jej náznaková prezentácia. Do výšky jedného metra stavebníci ťahajú steny brány do výšky 60 centimetrov priľahlého barbakanu. Prinášame vám podrobnosti.

6 tipov od trnavských kaderníkov

Napriek tomu, že sa mnohí z nás skôr s letom kamarátia, vlasy majú k tomuto obdobiu takpovediac rozštiepený vzťah. Hrejivé, slnečné lúče im dokážu spôsobiť nemalé problémy.

Zisťovali sme od najpovolanejších, ako sa postarať o svoju korunku krásy. Vybrali sme sa do trnavského kaderníctva, kde sme sa dozvedeli, ako na ne.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM