Monika Hanigovská Rôzne

Témy, ktoré vás zaujali najviac: Najklikanejšie články celého týždňa

Nestihli ste sledovať dianie v Trnave a okolí? Prinášame vám päťku najklikanejších článkov. Pozrite sa, ktoré zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Témy, ktoré vás zaujali najviac: Najklikanejšie články celého týždňa
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Patrícia v súťaži krásy

7. ročník súťaže Fotomodelka Európy (Fotomodella d‘ Europa) pozná finálnu šestnástu dievčat, ktoré sa uchádzajú o titul „Najsympatickejšia fotomodelka 2018“. Medzi dievčatami si svoju „miestenku“ zabezpečila aj finalistka pochádzajúca z trnavského kraja. Konkrétne je ňou sympatická Patrícia Junasová z Jaslovských Bohuníc, ktorá len nedávno dovŕšila krásnych osemnásť rokov. Prečítajte si viac v rozhovore.

Mesto na unikátnych záberoch

Trnava je pulzujúce mesto. Nebolo tomu inak ani v minulosti. Malý Rím sa menil podľa požiadaviek radnice, či trendov. Na unikátnych dobových záberoch môžete zhliadnuť známe trnavské lokality, ako nikdy predtým.

UCM predbehla všetky slovenské univerzity

Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave predbehla všetky slovenské univerzity. „Nazbierala“ najlepšie hodnotenia „A“ a to vo všetkých skúmaných kategóriách. Hodnotenia sa zúčastnilo viac ako tisíc univerzít sveta. Prečítajte si o jej fantastickom výkone TU.

Trnava s odkazom antického Grécka

Centrum Trnavy zažilo slávnostné otvorenie Olympiády detí a mládeže KALOKAGATIA 2018. Predstavili sa na nej šikovní športovci. Atmosféru podujatia dotvárali aj antické postavy zaodeté do zlatej farby. Tie predviedli na verejnosti rôzne tedajšie známe športové disciplíny. Pozrite si lákavý program, FOTO a VIDEO.

TSK dal stopku Čistému dňu

Krajské zastupiteľstvo odsúhlasilo ukončenie zmluvy s Čistým dňom na zastupiteľstve Trnavského samosprávneho kraja. Prinášame vám podrobnosti.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM