Monika Hanigovská Rôzne

Zaujali iných, nech neujdú ani vám: Články, ktoré sa čítali najviac

Nenechajte si ich ujsť tiež. Prinášame vám najčítanejšie články nášho spravodajského webu z celého tohto týždňa.

Ilustračný obrázok k článku Zaujali iných, nech neujdú ani vám: Články, ktoré sa čítali najviac
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Centrum Trnavy vo veľkonočnom šate

Krásne vyzdobenú Trnavu si mohli okoloidúci vychutnať už v minulom roku. Centrum mesta zdobili stuhy v zelenej, žltej a oranžovej farbe. Súčasne centrum skrášlili všakovaké kraslice v príjemných sviežich farbách. Trnavská radnica sa rozhodla aj tento rok ozdobiť azda najznámejšiu lokalitu v našom meste.

Bezplatný rozbor vody

Zaujímalo vás, aká je kvalitná vaša voda? Teraz to môžete zistiť. V Trnave sa uskutoční bezplatný rozbor vody. Stačí doniesť 500 mililitrov priamo zo studne v čistej plastovej fľaši. Prinášame podrobnosti ako, kde a kedy, si možno nechať skontrolovať kvalitu vody z individuálnych vodných zdrojov (studní).

101 masiek

To musíte vidieť! Detský karneval v Modranke bol krásnou prehliadkou pestrých kostýmov. Ani rodičia sa nenechali zahanbiť a niektorí dokonale ladili so svojimi ratolesťami.KD Modranke sa zišli nielen princezné, hasiči a rôzni záchrancovia sveta. Našli by sme tu aj predstaviteľov indiánov, pirátov, zvierat, postavičiek počítačových hier ale napríklad aj lietadla a ďalších, krásne vypracovaných masiek. Nájdete ich v našom albume.

Nové cyklotrasy

Trnavská radnica informuje o nových cyklotrasách. Mesto si od tohto kroku sľubuje nielen zníženie hlučnosti a nárokov na parkovanie. Tie by mohli vzniknúť na Bučianskej a Saleziánskej ulici + podrobnosti a vizualizácie.

Priemerná mzda

Štatistický úrad SR odhalil, aké boli platy v Trnavskom kraji počas minulého roka. Pozrite sa, kde sa zarábalo najviac a kde najmenej.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM