Monika Hanigovská Rôzne

Prelet nad uplynulými dňami: Pozrite si najčítanejšie články z Trnavy

Končí sa ďalší týždeň a aj počas neho sme vás informovali o rôznych témach. Pozrite si päticu najčítanejších správ.

Ilustračný obrázok k článku Prelet nad uplynulými dňami: Pozrite si najčítanejšie články z Trnavy
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Pred 50 rokmi na jarmoku

Tradičný trnavský jarmok sa už čoskoro usídli v našom meste. Ešte predtým si však vychutnajte atmosféru jarmočenia tak, ako si len už málokto pamätá. Nechajte sa pozvať na jarmok spred vyše 50 rokov. Pozrite si unikátne VIDEO.

Práce finišujú

Mestské opevnenie na južnej časti východnej vetvy bude čoskoro komplexne obnovené. Práce na ňom si vyžiadali štyri okruhy rôznych úkonov. Po ukončení obnovy bude radnica vykonávať pravidelnú kontrolu stavu muriva a systematicky odstraňovať v jeho blízkosti náletové dreviny. Prečítajte si podrobnosti.

Nový kandidát na primátora

Zostavu kandidátov na primátora Trnavy pre novembrové komunálne voľby rozšíril Marián Galbavý z Priateľskej Trnavy (PT). Platforma nezávislých kandidátov zastrešuje súčasných poslancov mestského zastupiteľstva i nových ľudí. Časť z nich sú odídenci zo zoskupenia Lepšia Trnava súčasného primátora Petra Bročku. Prinášame podrobnosti.

Nový vizuálny sprievodca mestom

Darina Kukuľová-Kvetanová z Trnavy chce vytvoriť sprievodcu mestom, ktorý bude Trnavčanom ale aj turistom k dispozícii nepretržite, kedykoľvek a zadarmo. Pozrite sa, čo všetko prezradila tvorkyňa tohto projektu.

Trnavčania potešili najmenších

Vyhrnuli si rukávy a urobili krásne gesto. Trnavčania vyšmirgľovali a nafarbili plot veselými farbami. Pod ich rukami dostal konkrétne škôlkarský plot nový čierno-modro-žlto-červený náter. Brigáda sa však ešte neskončila!

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM