Monika Hanigovská Rôzne

Jediný klik a máte to v ucelenom balíku: Najčítanejšie správy z Trnavy aj okolia

Týždeň priniesol opäť množstvo správ. Vybrali sme rovnú päťku najčítanejších. Pozrite, čo vás upútalo najviac.

Ilustračný obrázok k článku Jediný klik a máte to v ucelenom balíku: Najčítanejšie správy z Trnavy aj okolia
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Fanúšikova Spartaka darovali krv

Fanúšikova FC Spartak Trnava sa už tradične vybrali do Fakultnej nemocnice, aby darovali najvzácnejšiu tekutinu, akou je krv. Svoju krv tak darovali štyridsiaty tretí krát. Raritou bolo krstenie majstrovskej knihy krvou jedného z lídrov trnavského kotla. Ako to vyzeralo v trnavskej nemocnici počas darovania krvi ale aj krstu si môžete prečítať aj pozrieť v našej priloženej fotogalérii.

Elekrobicykle v Trnave

Trnavská radnica rozbieha systém zdieľaných bicyklov, ktoré budú slúžiť verejnosti na krátkodobý presun v rámci mesta. Sú čierno-žltej farby a majú elektrický pohon. V prevádzke bude vždy 40 elektrobicyklov, ďalších desať bude slúžiť ako rezerva počas opráv.

Perla Malých Karpát

Nie nadarmo sa Smolenice prebojovali do trojky najsympatickejších obcí z nášho okresu za rok 2018. Malebná dedinka, ktorá kraľuje na druhom mieste, ukrýva množstvo architektonických ale aj prírodných krás. Nechajte sa pozvať na prehliadku toho azda najlákavejšieho, čo perla Malých Karpát ponúka + FOTO.

Významný jubilant

Významná osobnosť nášho mesta nedávno oslávila krásne okrúhle číslo. Jozef Šimončič, čestný občan Trnavy, historik, profesor a archivár sa dožil významného jubilea – 90 rokov. Pri tejto príležitosti neoslavoval jubilant len v kruhu svojich najbližších.

Ako prežiť horúčavy bez klímy?

V Trnave sa takpovediac udomácnili tropické teploty. Využiť takéto slnečné počasie môžeme najmä pobytom pri vode, či na horách. Príjemný letný spoločník sa však môže ľahko stať postrachom našich príbytkov. Zisťovali sme od Trnavčanov, ako úspešne bojujú doma s tropickými teplotami bez klímy. Tu je vzorka najzaujímavej­ších rád.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM