Monika Hanigovská Rôzne

Nenechajte si to ujsť: 5 najzaujímavejších správ celého týždňa

Obhliadnite sa spolu s nami za končiacim sa týždňom. Pozrite si prehľad 5-tich najzaujímavejších správ, ktoré sme na našom portáli počas neho priniesli.

Ilustračný obrázok k článku Nenechajte si to ujsť: 5 najzaujímavejších správ celého týždňa
Zdroj: Archív Albatros klub

Mimoriadny vlak v Trnave

Cez Trnavu pôjde vlak, aký sa už len tak bežne nevidí. Ľudia budú môcť zažiť krásnu romantickú jazdu. Mimoriadna železničná udalosť „Mikulášska jazda s Albatrosom“ potiahne výletníkov do malebných Smoleníc, kde organizátori tohto projektu ( ALBATROS klub v spolupráci s obcou Smolenice), pripravili pre ľudí zaujímavý program. Pozrite si viac info.

Novinka

Vianočné trhy v Trnave sa už pomaly, ale isto blížia. Stánky, rozvoniavajúce klobásky či iné dobroty, medovina, varené víno a viaceré zaujímavé lákadlá budú k sebe ťahať ľudí. Počas trhov obyvatelia nášho mesta spoznajú aj horúcu novinku. Veď si to pozrite.

Ilustrátorka

Rodáčka z Trnavy si už ako dieťa značila svoje kresby podpisom „Simona Čechová, ilustrátorka“. V jej detských očiach však ostávala táto méta asi taká vzdialená ako cesta na Mesiac. Tohto povolania sa dotkla až v dospelosti. Zoznámte sa so Simonou Čechovou, ilustrátorkou, ktorá nezabúda ani na svoje trnavské korene. Zaujímavý rozhovor a ilustrácie po prekliku.

Stredoveké vianočné trhy

V Trnave budú lákadlom aj Stredoveké vianočné trhy. Návštevníci si ich budú môcť vychutnať počas troch dní na Námestí sv. Mikuláša, kde bude pripravený zaujímavý program. Na čo sa môžeme tešiť?

Polopodzemné kontajnery

O pár týždňov zmení niekoľko stojísk na odpadové nádoby v Trnave svoj vzhľad. Na sídliskách Družba a Linčianska osadia polopodzemné kontajnery.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: Archív Albatros klub

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM