Monika Hanigovská Rôzne

TOP 10 udalostí: Tieto články zaujali Trnavčanov v roku 2018 najviac

Rok 2018 je minulosťou. Rozhodli sme sa preto pozrieť, ktoré témy vás v ňom zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku TOP 10 udalostí: Tieto články zaujali Trnavčanov  v roku 2018 najviac
Zdroj: TASR/Dnes24.sk

Rok 2018 bol rokom plným zaujímavých udalostí, ktoré sa nevyhli ani nášmu mestu. Svedčí o tom aj prehľad tém, ktoré našich čitateľov zaujali najviac. Pozrite si ich prehľad.

1. V roku 2018 sme vám priniesli veľké hlasovanie. Hľadali sme tú najsympatickejšiu dedinku z okresu Trnava. Záujem čitateľov bol obrovský. Článok s názvom Zápolenie dedín z okresu Trnava: Ktorá najsympatickejšia vám prirástla k srdcu? sa stal vôbec najklikanejším titulom na webe Trnava24.sk.

2. Trnavčanov zaujalo nové Retro múzeum natoľko, že sa dostalo do dvojky najčítanejších správ za rok 2018. V článku s názvom V Trnave vzniklo nové Retro múzeum: Pochváliť sa môže aj vzácnymi kúskami, si môžete prezrieť spätne jeho lákadlá.

3. Našich čitateľov veľmi živo zaujímalo dianie v Trnave. Dôkazom toho je aj článok o novom centre obchodu a služieb v lokalite zaniknutých mliekarní, o ktorom sme vám priniesli v uplynulom roku článok. Práve článok s názvom V Trnave stavajú nové obchodné centrum: Báger sa už zahryzol do práce, sa umiestnil v trojke načítanejších udalostí roka 2018.

4. Bez nárečí by azda Trnava nebola ani Trnavou. Počas roka sme spoznali víťaza trnavského slovníka, slovíčko, ktoré sa stalo najobľúbenejším pre rok 2018 a to v článku s názvom Nárečové slovo, ktoré si ukrojilo najviac sympatií: TOTO je víťaz z Trnavy. Náš trnavský víťaz to dotiahol na štvrtú priečku najčítanejších článkov.

5. V starom roku kraľovala aj neprehliadnuteľná policajtka, ktorá strhla pozornosť nielen v našom článku ale i na futbalovom poli. Bol to práve článok Neprehliadnuteľná policajtka v Trnave: Krásou proti futbalovým chuligánom, FOTO, ktorý si odniesol piatu priečku.

6. Trnavčanov zaujala i pohotovosť v našom meste v článku Pohotovosť od júla v Trnave: V ktorých hodinách a kde ju nájdete? Článok si odniesol šiestu priečku.

7. Po Trnave sa bolo počas roka na čo pozerať. Najviac však upútali americké tátoše v našich uliciach. Tie dokázali pohltiť čitateľov na našom spravodajskom portáli Trnava24 natoľko, že sa umiestnili na siedmom mieste a to článkom s názvom Americké tátoše štartujú v Trnave: Na týchto uliciach sa ukážu v nablýskanej krá­se.

8. Komunálne voľby taktiež dominovali v klikanosti top udalostí. Najviac zaujal článok s názvom TAKTO dopadli komunálne voľby v obciach Trnavského okresu: Kto sa stal starostom? Článok sa vyšvihol na ôsmu priečku najčítanejších v uplynulom roku.

9. Trnavčania aj okolití návštevníci si vo veľkom vychutnávajú každoročne tradičný trnavsky jarmok. Preto sa ani nečudujeme, že článok s názvom FOTO a VIDEO: Trnava sa zmenila na veľké jarmočisko, si odniesol deviatku priečku.

10. Desiatu priečku obsadil článok o solidarite, keď sa mesto na prosbu Patrika Hermana zaodelo do purpurovej farby v článku s názvom Trnava reaguje na prosbu Patrika Hermana: Radnicu nasvietia do farieb dvakrát.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM